Presentació

Llar

PRESENTACIÓ

El Pitus es fonamenta en una visió educativa global, pluralista i inclusiva, partint de l’entorn social i cultural de la ciutat de Cerdanyola del Vallès.

Filosofia

Pedagogia activa

La filosofia de la nostra escola es basa en la pedagogia activa on l’infant és el protagonista del seu propi aprenentatge centrada el “learning by doing” americà, és a dir, en l’adquisició de coneixements a través de l’observació, exploració, manipulació i experimentació respectant els diferents ritmes i sempre en contacte directa amb la naturalesa.

Trilingüisme

El valor de les llengües

A l’ésser una llar d’infants trilingüe amb magnífics educadors nadius, s’imparteix l’anglès com a idioma quotidià i habitual a través del joc, art i creativitat combinant-lo equitativament amb el català i el castellà; fet que garanteix que els infants desenvolupin la seva capacitat d’aprenentatge en tres idiomes.

Multiculturalitat

Gaudir de la diversitat

Així doncs, el projecte curricular contempla tant les tradicions autòctones com les anglosaxones i, per tant, els infants gaudeixen, i molt, tant de la Castanyada com del Halloween, del Carnestoltes com de St. Valentine’s Day enriquint considerablement les seves experiències culturals.

Esperem que en gaudiu tant com ells!