Eixos principals

Projecte educatiu

EIXOS PRINCIPALS

La millor manera de conèixer l’escola i el nostre projecte educatiu és fent una visita personalitzada on descobrireu el dia a dia de la nostra escola: els ambients d’aprenentatge, els tallers de cuina, de ciència, música, l’hort,…

Projecte educatiu

8 eixos fonamentals

El Joc

El joc és el millor mitjà educatiu per afavorir l’aprenentatge i el coneixement; és una activitat que desperta la intel·ligència.

HÀBITS

Els hàbits i les rutines són un dels grans eixos del nostre projecte educatiu per tal que l’infant sigui cada vegada més autònom i comenci a dibuixar el camí cap a una seguretat física i emocional global fomentant, principalment, la seva autoestima.

EMOCIONS

La intel·ligència emocional és vital. Aprendre a reconèixer les nostres emocions és la clau per no deixar que ens dominin.

MÚSICA I VALORS

Els primers 5 anys de vida es forma la personalitat d’un infant i és en aquest període que es fa imprescindible un desenvolupament a tots els nivells.

IOGA

La pràctica habitual de ioga ajuda als infants a canalitzar l’energia i a reafirmar la seva autoestima.

COOKING

Els infants aprenen tocant, tastant, sentint, olorant i escoltant; els hi encanta cuinar perquè els permet utilitzar els cinc sentits d’una manera ben diferent.

FILOSOFIA I CIÈNCIA

És important ensenyar a pensar i reflexionar els infants a l’escola bressol per afavorir les seves habilitats de raonament a través de la reflexió individual i la conversa.

FAMILIA

L’escola és un espai per a TOTHOM, petits i grans.